Főoldal Kapunyitó Garázsnyitó Kamera Kaputelefon Villanyszerelés Referenciák Kapcsolat

 

Kaputelefon

A kaputelefonok kényelmi és biztonsági célokat egyaránt szolgálnak. Lehetővé teszik egy vagy több kapu, bejárat egy vagy több helyszínről (társasházi lakások, irodaházak stb.) történő ellenőrzését. A kapcsolat alapulhat csak hangon (mindkét irányba), de a berendezés közvetíthet képet is (csak befelé). A kaputelefonok kameráit infravörös reflektorral szerelik fel, hogy a bejelentkező akár éjszaka is azonosítható legyen. Így válik lehetővé a belépni kívánó azonosítása, majd bebocsátása egyetlen gombnyomással. A mai korszerű rendszerekkel a kulcshasználat is kiküszöbölhető.

Digitális, analóg audio és videós rendszerek, egyedi kis családi házakhoz és társasházak részére. Napjainkban a kaputelefonok, videó kaputelefonok, digitális rendszerek igen széles skáláját találjuk meg a magyar piacon, különböző minőségi színvonalon és árakon. Számos lehetőséget kínálunk az egyéni igények és technikai feltételek figyelembe vételével.

A kültéri egység a falon kívül, süllyesztve és esővédővel is elhelyezhető, a formatervezett belső egységek pedig a ház elegáns részeivé válnak.

Régi csengőhálózat felhasználásával vagy új vezetékhálózat kiépítésével működő rendszerek - igény szerint.
Tervezés, ajánlatkészítés, széles választék, rendszerkiépítés, karbantartás.

 

Forduljon bizalommal cégünkhöz, kérjen további információt, ingyenes felmérést, ajánlatot!

 

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2011