Főoldal Kapunyitó Garázsnyitó Kamera Kaputelefon Villanyszerelés Referenciák Kapcsolat

 

Kapunyitók

Távirányítóval egy gombnyomásra kinyithatja kertkapuját - anélkül, hogy kiszállna autójából. A beállított idő elteltével pedig a kapu automatikusan bezáródik.

Véd az illetéktelen behatolók ellen: ha valaki megpróbálja kinyitni a kertkaput , a motor automatikusan leblokkolja és visszatartja a kaput. A távirányítók ún. ugrókódja (16 millió kódkombináció) véd a kódmásolás ellen.

Megóvja gyermekeit és háziállatait a véletlen balesetektől: az akadályérzékelő azonnal megállítja a mozgásban lévő kaput, ha bármilyen tárgy az útjába kerül.

Áramszünet esetén is ki tudja nyitni kertkapuját: manuálisan, biztonsági kapcsolóval vagy újratöltődő akkumulátor használatával.

Szárnyas kapu

 • választható egy vagy kétszárnyú kivitel,
 • igény esetén több helyen való fénysorompós biztosítás a rácsukás ellen
 • Kézi kioldóval is oldható, orsós és hidraulikus motorok önzárós és belső mechanikus,
  illetve elektronikus végállás kapcsolókkal
 • több távvezérlős vagy számkódos, kártyás, proxy működtetéssel

Tolókapu

  Függesztett vagy sínen futó kapuk

  Földbesüllyesztett motorok:
  Kovácsoltvas illetve műemlék jellegű épületeknél a motor diszkréten a földbe van elrejtve. Ha a kapu kivitele nem engedi meg, vagy csak egyszerűen nem szeretnénk látni a kapumozgató motorokat akkor a földbe sülyesztett technikát kell választanunk. A berendezés precíz beszerelést igényel, a végeredmény pedig lenyűgöző.

  Csuklókaros motorok:
  Olyan esetekre, amikor az orsós motorokkal műszakilag nem megoldható az automatizálás.

A piacon kapható sokféle típusú motor, a biztonsági, és kényelmi kiegészítők, illetve a komplett automatizálási rendszerek megfelelő kiválasztásához, beszerzéséhez, szereléséhez, illetve már meglévő rendszerek javításához szívesen nyújtunk segítséget. Helyszíni felmérés alapján megvizsgáljuk, mi lenne a legoptimálisabb megoldás az adott kapuhoz, mivel a kapumozgató motorok méretezéséhez több adat szükséges, pl. súly, fesztáv,...

Forduljon bizalommal cégünkhöz, kérjen további információt, ingyenes felmérést, ajánlatot!

 

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2011