Főoldal Kapunyitó Garázsnyitó Kamera Kaputelefon Villanyszerelés Referenciák Kapcsolat

 

Kamera

A videó megfigyelő rendszer magán és üzleti célra is alkalmazható, a riasztórendszer kiegészítéseként. Távfelügyeletre csatlakozva komoly, éjjeli-nappali védelmet jelent. Üzletekben a lopáskárok csökkentése érdekében is telepítik, ipari és gyártási folyamatok megfigyelésekor pedig a működés ellenőrzése a fő feladat. Beléptető rendszerrel kombinálva a gyalogos- és gépkocsiforgalom szabályozására is alkalmas.

Vállaljuk

  • kamerák és felvevőegységek telepítését,
  • beléptető és belépést regisztráló rendszerek tervezését és kivitelezését

Nagy szakmai gyakorlattal és sokéves tapasztalattal rendelkezünk, az egyedi igényekhez igazodva dolgozunk. Széles termékválasztékkal, bel-, és külföldi gyártóktól való gyors rendeléssel, szaktanácsadással és ingyenes felméréssel lakossági és közületi igényeket is kiszolgálunk.

Szakterületünk közé tartozik telephelyek biztonságtechnikai felszerelése, kezdve a kártyás beléptetővel ellátott kapunyitóktól egészen a többcsatornás, éjjellátó kamerarögzítőkig.

A teleobjektív a távoli tárgyak és személyek megfigyelésére, a széles látószögű objektív pedig nagy területek befogására szolgál. A kamerák által látott képek megjelenítése fekete-fehér, vagy színes monitorok segítségével valósítható meg.

Kül és beltéri, látható vagy rejtett kamerák telepítése, infraágyúval is ellátva. Éjszakai sötét objektumok megfigyelése helyi vagy interneten történő adatátviteli adatrögzítéssel.

Tartózkodjék Ön a világ bármelyik pontján, könnyedén szemmel tarthatja értékeit az internet segítségével. Egy megfelelően kialakított biztonsági kamera rendszer gyakran önmagában is elriasztja az illetéktelen személyeket.

Megfigyelő rendszerek kiépítése és karbantartása, a legkisebb 1 kamera+monitor egységtől a  középkategóriás analóg rendszereken át egészen a professzionális digitális rendszerekig.

Forduljon bizalommal cégünkhöz, kérjen további információt, ingyenes felmérést, ajánlatot!

 

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2011