Főoldal Kapunyitó Garázsnyitó Kamera Kaputelefon Villanyszerelés Referenciák Kapcsolat

 

Garázskapu nyitók

 

Olyan garázskapura van szüksége, mely könnyen és halkan nyílik, jól néz ki, és biztonságosan záródik? Mi pontosan ilyet kínálunk Önnek!

Vállaljuk lakossági és ipari, szekcionált és billenő garázskapuk beszerzését, egyenesen a gyártóktól. A már meglévő billenő vagy kétszárnyú garázskapura automatizálást, motorizálást készítünk, az egyedi igények figyelembe vételével.

A billenő kapu kifejezetten azok számára készül, akik bár jó működő, esztétikus, de mégis alacsony árkategóriájú kaput szeretnének. A kazettás vagy bordás kivitel szinte minden igényt kielégít.

A szekcionált kapu bárhová illik. Függőlegesen nyílik, és helytakarékos módon a mennyezet alatt helyezkedik el. A kapu nyitáskor nem mozdul ki függőleges síkjából, így nem vesz el hasznos teret a garázsban illetve a garázs előtt. E konstrukciós elvnek köszönhetően maximális helyet biztosít.

A garázskapulapok mindkét esetben ujjbecsípődés ellen védettek, a zárt vezetősínek pedig megakadályozzák a kapu mozgó szerkezeteinek véletlen érintését.

  • széles méretválaszték
  • lánchajtásos húzómotorok, gyors nyitás/zárás
  • nyomatékkapcsolóval biztosított, megbízható üzem

A szekcionált ipari kapu egyre gyakrabban merül fel igényként az ipari és kereskedelmi létesítményekben, mert a szállítást, a ki- és berakodást, valamint a logisztikát hatékonyabbá és biztonságosabbá teszi. A függőlegesen nyíló szekcionált ipari kapu nem vesz el helyet az épületből és az előtt levő térből, így lehetővé teszi, hogy közvetlenül előtte és mögötte is lehessen parkolni.

*************************

A mindennapok garázskapujának főbb jellemzői: széleskörűen alkalmazható, szinte bármilyen méretben rendelhető, kiváló hőszigetelés, masszív felépítés, hosszú élettartam, csendes üzemmód és könnyű kezelhetőség.

Ön megálmodja, mi megtervezzük, beszerezzük a szükséges alkatrészeket, beszereljük és karbantartjuk. Minőségi, megbízható munka, kedvező ár.

Forduljon bizalommal cégünkhöz, kérjen további információt, ingyenes felmérést, ajánlatot!

 

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2011